Lassie Hundförsäkring [Omdöme, recension & pris]

Inlägget är reklam för ICA & Moderna och innehåller annonslänkar.
Fördelar
  • Högt rankad försäkring
  • Högsta maxersättningen i branchen med Stor
  • Välj mellan Mini, Mellan och Stor
Maxersättning
150 000
Karenstid
14
Fast självrisk
1 800 kr eller 3500 kr
Rörlig självrisk
15% eller 25%
Livförsäkring upphör
8,10 eller 12 års ålder beroende på ras

Lassie försäkringen skapades för att hjälpa dig att ta hand om din hund eller katt, både före och efter att skadan inträffat. Man skulle kunna säga att Lassie är en skyddsängel för hundar!

När du tar bättre hand om ditt djur är det den bästa försäkringen. Lassies grundare insåg detta tidigt och därför har Lassie, till skillnad från andra typer av försäkringar som hjälper till att förebygga olyckor efter att de inträffat, alltid uppmuntrat människor att se upp för skador innan något händer genom att ta hand om dem på ett bra sätt i allmänhet.

Husdjursägare har lämnats i sticket av skräddarsydda djurförsäkringar som utesluter vanliga sjukdomar för deras ras. Det känns inte tryggt, och därför har Lassie skapat en inkluderande försäkring för att stå upp för alla fyrbenta vänner precis som de alltid gör med oss!

Omdöme

Lassies hundförsäkring får betyget 4,8/5. Lassies hundförsäkring ger bra ersättning av bland annat rådgivning av veterinär. Hos Lassie finns tre olika försäkringsnivåer, det som skiljer är både vad som ersätts och ersättningsbeloppet.

Pris

Lassie hundförsäkring kostar från ungefär 391 kr till ungefär 1 305 kr beroende på försäkringsnivå på hundförsäkringen.